привет на всички алфисти. :някои може ли да ми каже с каво освен на паростуика може да се почити радиатора за охлаждане на клим.защото моя маистор каза че щели да се изкривят пластините.
Известие
Collapse
No announcement yet.
търя съвет как да си почистя радиаторите
Collapse
X
-
Този спрей е за почистване на изпарителя и кондензатора.Онзи ден пръсках с него.Пръска се там където стои филтъра за въздуха в купето.Става на пяна и се изпълва цялата кутия.След 40мин се втечнява и изтича през отвора на изпарителя.Мога да кажа,че найстина дейстава.Радиаторчето стана отново с цвета на алуминия и се подобри значително вентилацията на купето.
Относно радиатора с маркуч с пръста отпред да стане малко по-силна струята и това е.Аз така го чистя моя и нямам проблеми.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyТози спрей е за почистване на изпарителя и кондензатора.Онзи ден пръсках с него.Пръска се там където стои филтъра за въздуха в купето.Става на пяна и се изпълва цялата кутия.След 40мин се втечнява и изтича през отвора на изпарителя.Мога да кажа,че найстина дейстава.Радиаторчето стана отново с цвета на алуминия и се подобри значително вентилацията на купето.
Относно радиатора с маркуч с пръста отпред да стане малко по-силна струята и това е.Аз така го чистя моя и нямам проблеми.
ей мноо чува петела туй чадо....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Това ползвах аз.http://www.motip.com/index.php?page=23&id=787
Взех го от Кауфланд за 9.99.
Като ми се яде пилешко трябва и да го чувам преди това.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Някой предлагаше със суроватка да се чисти и било имало ефект.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioНякой предлагаше със суроватка да се чисти и било имало ефект.
Аз след проблемите ми с издухана гарнитура чистих с-мата с оцет 3-4 пъти. Вършеше работа ,но не изцяло. Накрая 2 пъти с промивка от Лукоил и светна. Даже се отвори стара дупка , заради която бях слагал друга добавка за запушване. Въртя се в кръг
.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFAПървоначално публикувано от koolioНякой предлагаше със суроватка да се чисти и било имало ефект.
Аз след проблемите ми с издухана гарнитура чистих с-мата с оцет 3-4 пъти. Вършеше работа ,но не изцяло. Накрая 2 пъти с промивка от Лукоил и светна. Даже се отвори стара дупка , заради която бях слагал друга добавка за запушване. Въртя се в кръг
.
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
...абе всички казвате - най-добре е да се свалят радиаторите и така да се почистят, с което съм напълно съгласен... Но може ли някой да ми каже, как да си сваля в домашни условия радиатора на охладителната система на двигателя, при условие, че колата има и климатик, т.е отпред имам закачен още един радиатор... Могат ли двата радиатора да се разкачат независимо един от друг или не?AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment